Global Boiler Aalborg Main

Lagermedarbejder - DK

Har du erfaring som lagermedarbejder og kender vejen rundt på et lager?
Så har Global Boiler Aalborg en interessant mulighed til dig!

Job description

Vi søger en lagermedarbejder som har kendskab til alle lagerets funktioner. Trives du i en lagerfunktion, hvor der er mange varer, der skal modtages, plukkes, pakkes og registreres ind på lageret? Kan du holde mange bolde i luften og er du skarp til IT. Så er du måske vores nye kollega. Din arbejdsdag er alsidig, da du skal kunne varetage alle lageropgaver for at sikre størst mulig fleksibilitet i afdelingen. Stillingen er på fuldtid. Kendskab til BC vil være en fordel.


Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Modtagelse af vare og indgangskontrol
  • Pluk og pak af varer
  • Bookning af forsendelse
  • Opfølgning på indløbs-/salgsordre
  • Fakturering

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores kommende Lagermedarbejder, så send din ansøgning og dit CV til job@globalboiler.com senest den 23/6-2024. Vi holder samtaler når deadline er nået.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!Global Boiler Aalborg A/S er et dansk firma i kedelbranchen. Vi har et meget højt know how i forhold til forskellige kedler samt kontrol – og brænder systemer. Global Boiler Aalborg A/S blev grundlagt i 2009 ned hovedkontor i Svenstrup syd for Aalborg. Vi har kontor/workshops i henholdsvis Singapore, Dubai og Aalborg.

Download the pdf version here:

Information:
Job titel: Lagermedarbejder
Lokation: Svenstrup – Denmark
fuldtid, på lokation

Kontakt person:
Anita Gottlieb
+45 29 100 300
job@globalboiler.com